GRUPIMENÜÜD 2016/ 2017 AASTAL
Ettetellimisega minimaalselt 48 tundi.
Gruppe alates 15-st inimesest toitlustame ettetellitud grupimenüüde alusel.
Grupp võib tellida kuni kaks (mitte rohkem) erinevat grupimenüüd. (Eelduseks on, et ühele gruppile 15 inimesele läheb 1 gruppimenüü, kui on 30 inimest saab valida kaks gruppimenüüd 15 ja 15 tk)

Nr 1/ 22 € inimene
BORŠ JA KRÕBE SAI
Veiseliha, hapukoor ja röstitud sai.

GRILLITUD SEAKARRE JA SOE TÜRGI OA SALAT
Seakarree, kartul , türgiuba, sibul, kirsstomat, porgand,pastinaak, mini spinat, soolakurk,
küüslaugune punaveinikaste

PURUKOOK
Mõnusalt marjane purukook vaniljekastmega
Kohv, tee , jäävesi sidruniga
Leib , sai, võided

Nr 2/ 22 € inimene
LÕHE-KREVETISUPP FRITEERITUD PORRUGA
Koor, porgand, porru, valge vein, küpsetatud lõhefilee, krevetid, friteeritud porru.

RÖSTITUD KANAFILEE JA PÄRLKUSKUSS
Kanafilee, pärlkuskuss,päikesekuivatatud tomat, sibul, mini spinat, sinepine-apelsini kaste, aiaroheline.

BRÜLEKREEM
Vanilje brülekreem koorejäätise ja toormoosiga
Kohv, tee, jäävesi sidruniga
Leib, sai, võided

Nr3/ 24 € inimene
BEER GARDENI CAESARI SLAT KANAGA
Rooma salat, jääsalat, tomat, krutoonid, üleküpsetatud kanafilee, laabi juust, caesari kaste.

VÕIS PRAETUD FORELLIFILEE JA KEVADKOGRITS
Forellifilee ,trühvlimaitselise kartulipüree, koorene kevadkogritsa kaste(seen kaste ) punaveini ja ürtitega hautatud punakapsas ,aiaroheline.

NAPOLIONI KOOK
Kodune lehtaigna kook vanilli keedukreemi ja marjakastmega
Kohv, tee, jäävesi sidruniga
Leib, sai, võided

Nr4 / 26 € inimene
VÄRSKE SALAT JA AHJUS KÜPSETATUD KITSEJUUS
Värske salat,kitsejuust ,redis, pirn, mesi ja äädikas, kreekapähkel, röstitud ahjupeet, kerge koorene pirnikaste.

PARDIFILEE JA PASTINAAGI KARTULIPÜREE
Üleküpsetatud pardifilee, pastinaagi-kartulipüree, mee ja võiga glaseeritud pirn,
röstitud seedermänni seemned, suitsune marjakaste, aiaroheline.

JOGURTIPOTT

Jogurti valge šokolaadikreem, värskelt riivitud ja laimiga maitsestatud porgandi ja marjakstmega
Kohv, tee, jäävesi sidruniga
Leib, sai, võided

Nr 5/ 28€ inimene
VÄRSKE SALAT JA SOOLAFORELL
Tsitruse ja ürtidega soolatud forellifilee ,roheline salat,redis,apelsin, röstitud seesamiseemned, punane sibul, kappar, ingver majonees, saia krõpsud.

VEISELIHA JA VÜRTSITATUD PUNAKAPSAS
Veise sisefilee, sibula -veini keedis, porgandikreem, punaveinikaste, vürtsidega hautatud punakapsas, kartuli-juustuvorm, airoheline.

ŠOKOLAADIKOOK
Šokolaadi-toorjuustukook koorejäätise ja marjakastmega.
Kohv, tee, jäävesi sidruniga
Leib, sai, võided